Kia Forte Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
475 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Greetings all,

I just like to hear some of you guys/gals feedback. I have my car now for over a year and 5 months with only 16400 miles on it. I have noticed that my koup is not as fast as i first purchased it. I feel there is a little delay on the gas pedal now. I just like to hear if everyone has the same experience or is it just me? Thank you all. :confused:
 

·
Registered
Joined
·
1,796 Posts
Greetings all,

I just like to hear some of you guys/gals feedback. I have my car now for over a year and 5 months with only 16400 miles on it. I have noticed that my koup is not as fast as i first purchased it. I feel there is a little delay on the gas pedal now. I just like to hear if everyone has the same experience or is it just me? Thank you all. :confused:
Have you done this mod yet?

http://www.forteforums.com/forums/do-yourself-articles/1342-best-throttle-mod-ever.html
 

·
Registered
Joined
·
475 Posts
Discussion Starter · #3 ·
No i have not, i am shook to do that anyways...messing with the gas pedal and all. I just feel before my car use to have a quick jump when i press on the gas pedal...and now i just dont feel it anymore. Thank you for your reply Mfury!
 

·
Registered
Joined
·
1,796 Posts
Your accelerator setup may have fallen below the 1 volt mark even more than the factory setting. Maybe you can bring it in to the dealer and hopefully the inhouse tech will know what to check.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top